Gostujoči fisheye

“Kako klišejsko, da v meglenem decembru rajcam s poletnimi morskimi fotkami, ane? Razvila sem film, ki se je v plastičnem “ribaku” pacal par mesecev, tako da je bila gor paleta doživetij od junija do novembra (tiste na koncu so itak vedno brezvezno pritiskanje na sprožilec na poti do DM-a, ker pač hočeš dat čimprej razvit film ).

Skratka, tukaj  je en mini paketek iz Rabca. Čez čas verjetno res pozabiš, kaj ti na dopustu ni pasalo (in jaz imam vedno dolg seznam stvari, ki jih dojemam kot nevzdržne nadloge) in se spominjaš samo “picture perfect” trenutkov. Čez deset let se zato ne bom spominjala z vsemi možnimi napihljivimi pripomočki obdanih vzhodnoevropskih turistov, petnajst tisočih stopnic, ki sem jih morala s svojim ogromnim nosečniškim trebuhom premagovati do zatohle hotelske sobe in klanca z naklonom 70 stopinj, ki sem ga mogla premagati na poti do zajtrka in večerje. Ki sem ju lahko spet uživala v družbi devetstotih (ne pretiravam!) vzhodnoevropskih turistov (polovica od tega predšolski otroci). Ne ne, to bom zihr pozabila.. Ko bom gledala fotke, se bom spomnila, da je bilo to zadnjič, da sva bila sama na morju (no do čez petnajst let, ko naju bo hčerka odpikala in šla rajš s svojimi frendi) in da je blo lepo samo ležat na plaži in brat knjigo in se igrat Uno in jest sladoled. Predvidevam, da bo prihodnje leto veliko bolj živahno.

Hvala Lomolena za gostovanje, me je veselilo :**

ostani močna, don’t go digital on us!:),

lp, Eva”

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Gostujoči fisheye”

  1. bubašvabe bubašvabe pravi:

    Uf, kako znano se to bere in zgleda. Do pike isto kot moj letošnji dopust, minus trebuh (to je bilo lani, pa ni bil moj :P ) Množice VE turistov, miljavžnt stopnic, naklon 70° in zatohel apartma. Celo ležalniki so isti. :o

    Pa tole: “brezvezno pritiskanje na sprožilec na poti do DM-a”. Hvalabogu, da nisem edini. :D

  2. Garbo pravi:

    Vesela, da se je Lomolena vrnila z dopusta. In zelo fajn Evine fotke.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !